Komplet online markedsføring

Vi udarbejder en skræddersyet PR-pakke til din virksomhed

Vi udarbejder en PR-pakke, som udnytter de digitale platformes fulde potentiale. Baseret på jeres virksomheds behov, skræddersyer vi den løsning, som giver jer bedst muligt afkast. Vi arbejder både med B2B- og B2C virksomheder. Vi ved, at det er en realitet, at nogle virksomheder får 80% af deres leads via. Google Ads- hvor andre får deres primære leads igennem de sociale medier.

Produktion af markedsføringsmateriale

Video, billeder og bevægende billeder

Det vigtigste i markedsføring er historien/indholdet. Det er derfor Motion Media er specialiserede i at producere dette indhold- og fortælle jeres historie.

Budskaber kan filmatiseres på mange forskellige måder - men fælles for alle vores produktioner er, at vi vil fordybe os i jeres nøglebudskaber, og formidle det med en dyb forståelse for den moderne forbrugers adfærd

Vi benytter os af en række forskelligt udstyr; herunder, Sony A7SII, stabilizers, droner, lys-opsætning og højkvalitets-lydoptagelser.

Google ads- og SEO

Motion Media udarbejder en strategi for jeres tilstedeværelse på Google.

Vi optimere jeres hjemmeside, så den snakker bedst muligt sammen med Google. Det gør, at jeres hjemmeside ranker højt på Google- helt organisk!

Google Ads fungerer ved at jeres virksomhed betaler hver gang der er potentielle kunder, som klikker på jeres annonce. Vi opsætter jeres kampagner og optimerer disse løbende.

Linkedin

Profilering og udarbejdelse af kampagner

Linkedin er en platform, hvor storytelling er altafgørende for at genere leads.

Instagram

Image, branding og influencere

Instagram er en platform, hvor alting skal gå 4x hurtigere end på alle andre medier. Vi er specialiserede i at køre kampagner, og har samtidig et bredt netværk af influencere.

For en B2C virksomhed er det en selvfølgelige, at der skal investeres i dette medie. Det skaber i de fleste tilfælde en masse direkte salg- hver måned.

For en B2B virksomhed er det oftest ikke dette medie, som skaber flest leads til jer. Men det fungerer i dag som et visitkort, som mange mennesker begynder at tage seriøst. Det er realistisk, at Instagram kan lukke et lead om måneden, og så er det værd at bruge tid- og penge!

Facebook

Image og storytelling

Facebook er begyndt at blive en mere informativ platform, hvor man som virksomhed får succes, såfremt man kan formå at ramme ens målgruppe med indhold, som taler til dette. Vi er specialiserede i at køre kampagner- og producere viralt indhold til Facebook.

Webdesign

Programmering af hjemmeside

Det helt essentielle for størstedelen af virksomheder er deres hjemmeside. Det er fundamentet for at din virksomheden kan ranke højt på Google (SEO). Vi er ligeledes mange års erfaring med dette.

Alt vores samarbejde er startet med et

uforpligtende møde hvor vi taler om

ambitioner, ideer, tanker og frem for alt;

finder ud af om kemien fungerer mellem os!

Stuhr

“Kvaliteten af Motion Media’s film er forbløffende, og vi har altid været tilfredse med deres indhold”

Hope Organic

“Motion Media har været med til at øge vores kendskabsgrad. De er profesionelle, og leverer det de lover. Vi har været meget tilfredse”