Eventfilm for Bruun & Stengade

Eventfilm

Vores opgave var at skabe en video, som fangede alle aspekter af eventet. Det var alt fra stilfuldt tøj- til flotte anretninger.

Prisen for denne kampagne, ca. 2995 DKK

Behind the scenes

Om-os-kampagne

Vores opgave var at skabe et unikt indblik i hvad der skete bag denne filmproduktion, hvordan de arbejder og hvordan de arbejder på sæt. Kampagnen bestod af 25 billeder og en videoproduktion.

Prisen for denne kampagne, ca. 9500 DKK

Humac

Sportskampagne

Vi ønskede at fange alle de tænkelige sportssituationer, hvor et apple watch var et perfekt match! Billederne har et moderne præg- og urbane toner, da kampagnen var målrettet den yngre målgruppe. Kampagnen bestod af 20 billeder og 3 stories.

Prisen for denne kampagne, ca. 7500 DKK

Trollbeads

Sommerkampagne

Trollbeads smykker bliver lavet fra bunden, og der er altså ikke 2 smykker der er ens. Derfor ønskede vi at fremhæve de unikke smykker i en moderne sammenhæng. Kampagnen bestod af 30 billeder og 3 stories.

Prisen for denne kampagne, ca. 7500 DKK

Wedofood

Marketingskampagne

Her var hovedfokus at videreformidle wedofoods velsmagende mad, deres glade medarbejdere og samtlige af deres forretninger. Kampagnen bestod af 50 billeder og 6 stories.

Prisen for denne kampagne, ca. 15.000 DKK

The Zinker

Go-go-market-kampagne

Sammen med The Zinker skulle vi bygge deres fundament for deres tilstedeværelse på de sociale medier. Vi sigtede efter en moderne- men samtidig klassisk stil.