fbpx

VIDEOPRODUKTION

Videoproduktion er en vigtig del af din markedsførring

Nu, mere end nogle sinde før, er der rift om dine kunders opmærksomhed. Danskerne bliver hevet i tusinde vis af retninger og for at du kan fastholde din målgruppes opmærksomhed, kræver det videoproduktion i høj kvalitet.

Video i høj kvalitet konverterer bedre

Vi tilbyder videoproduktioner til din, Instagram, dine paid ads, Tiktok ads, hjemmeside og meget mere. Motion Media ønsker at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt, at få nyt materiale til din markedsførring.

En videoproduktion skal være effektiv, gennemtænkt og produceret i en kvalitet der egner sig til din målgruppe og platform. 

 

Vores koncept er enkelt; Du sender en pakke med dine produkter til vores studie og herefter er resten af processen faktisk op til os. Vi planlægger, ideudvikler, caster, filmer og fotograferer – vi kan oven i købet dele det færdige materiale på dine sociale medier.

 

 

Ønsker du en videoproduktion?

Vores mission er at gøre det nemt at få en flot videoproduktion der konverterer, underholder og formidler dit brand præcis som du ønsker.

Step
01

Du vælger den videoproduktion der passer dine behov . Vi tilbyder både abonnementer og  “one time” -løsninger

Step
02

Herefter besvarer du et kort  spørgeskema og sender dine produkter til vores studier  i Valby

Step
03

Vi udvikler et videokoncept, caster de rette modeller, filmer, redigere og sender det færdige resultat til dig senest 14 dage efter optagedagen.

Step

04

Når du har godkendt videoproduktionen, sender vi dine produkter retur til dig

Typer af videoproduktion

Vi tilbyder mere eller mindre alt slags videoproduktion. Men her har vi samlet vores mest populære produkter.

Video Ad

Eller som vi kalder ” viral video ad” vi stræber nemlig efter at producere annoncer der kan gå viralt. Vores video ads egner sig oftes til Facebook og Instagram, men kan også tilpasses Youtube og Tiktok.

En video ad’s primære funktion er at fange din målgruppes opmærksomhed. Den marketingstrategi du har lagt skal afspejle sig i den videoproduktion, du bruger i dine annoncer. 

Unboxing

Som navnet hentyder er en unboxing produktion, en video hvor dit produkt pakkes ud og vises frem. Unboxing videoproduktioner findes i mange forskellige formater og er både populære på Youtube, Tiktok og Instagram. De kan være en fin måde at opnå organisk vækst, men egner sig også super godt til paid ads.  

Produktvideo

Produktvideoer kan være mange ting. Vores produktvideoer består typisk af nogle enkle videoklip af dit produkt i vores studie, kombineret med nogle flotte detaljeskud og optagelser af produktet i en setting. 

Tiktok video & Tiktok Ad

Denne type shortform videoproduktion, egner sig særligt godt til det socalie medier Tiktok. Her følger vi typisk en trend eller et relaterbart emne, der kan tilkobles dit produkt. 

UGC Mashup Ad

UGC eller user generated content, er som ordet hentyder, materiale din forbruger producerer. Men hvad sker der når man blander UGC med professionel videoproduktion?

Blandingen af autentiske udtalelser, og professionel videoproduktion, skaber tillid hos kunden og viser dit produkt fra den bedste vinkel.  Denne type annonce egner sig særligt godt til Instagram, Facebook og Tiktoks formater.

Kontakt os

Skærmbillede 2022-08-31 kl. 17.44.44

Se nogle af vores videoproduktioner

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Motion Media

Sponsoreret

Play Video

Har du nogle spørgsmål til videoproduktion?

Et abonnement hos os består af meget få trin .

1. Du modtager og besvare et kort spørgeskema.

2. Vi udarbejder en produktionsplan ud fra dine svar.

3. Når du har godkendt vores produktionsplan, sender du dine produkter til vores studier i Valby.

4. Vi caster modeller, filmer og redigere din content-produktion

5. 14 dage efter vores optagedag modtager du den endelige videoproduktion.  

That’s it, det er processen fra A-Å

Se en videoproduktion som det brændstof der holder dine annoncer, dine sociale medier og din hjemmeside i live. 

Gennemtænkt content i god kvalitet, vil afspejle sig i resultaterne af dine annoncer og engagementet på dine sociale medier. 

Omvendt vil content i ringe kvalitet, uden klar formidling, af dit produkt, sende et forkert signal og gøre det svært for dine kampagner at overleve.

At investere i content er både en investering i dit brands visuelle identitet og salget af dine produkter.

I sidste ende bestemmer du, hvor stor en rolle du vil have, i produktionen af materialet til din virksomhed. Vi kan varetage casting, planlægning, lokation-scouting, forfatning af tekster, idégenerering og selvfølgelig, optagelse og redigering af video/billede-materiale.

Det eneste vi skal bruge fra dig, er dit produkt og en forståelse af det.

Du kan selv bestemme din binding, dog vil prisen på dit abonnement afspejle sig i den binding du vælger.

Det kan du tro! Du kan komme med lige så mange rettelser, som du vil, så længe de ikke viger bort fra den content plan, vi har lavet til dig. 

Contentplanen udarbejdes i starten af vores samarbejde og det er naturligvis en, du får lov til at godkende, inden vi går igang med din produktion.

Du kan forvente at modtage din videoproduktion senest 14 dage efter endt optagedag.